Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Onder de Poolster heeft 2 natuurhuisjes.

In een hoekje van onze grote tuin staat ons gastenverblijf "Onder de Poolster" en geschakeld aan onze woning staat "Het Bakhuisje".

Huisje 1: "Onder de Poolster"

U heeft op de eerste etage de beschikking over een grote woon/slaapkamer met wastafel en grote ramen met uitzicht over de tuin. Een Frans balkon met naar binnen toe openslaande deuren biedt een fabuleus uitzicht, ook vanuit het bed, op de dijk. Een uitzicht als een levend schilderij. Via een vide heeft u contact met de benedenverdieping.

Beneden bevindt zich de keuken, de douche en een apart toilet. Tevens de eigen opgang en de trap naar boven. De B&B wordt gestookt met een houtkachel. Via een dubbele staldeur kunt u ook vanuit de benedenruimte de tuin in lopen. In de tuin zijn vele gezellige zitjes te creƫren.

Het huisje is geschikt voor 3 personen. In overleg is er ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Voor WIFI kunt U gebruik maken van de gemeenschappelijke "deel" binnen onze boerderij.

Huisje 2: "Het Bakhuisje"

Kan het idyllischer? Een huisje onder een molen, aan een poel met keuze uit 2 grote terrassen geschakeld aan onze boerderij. Via een eigen voordeur komt u in de grote woonkamer (30 m2). Op een vide een twee persoons bed. Vanuit de kamer betreedt u een gang met daarin het aparte toilet en een badkamer met douche en wastafel. In de kamer een koelkastje, theekoker en Nespresso. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen! NB U bereikt de vide met een houten Vlizotrap.

Dit huisje is gescchikt voor 2 personen. Voor eventuele extra gasten is er, in overleg, een slaapbank aanwezig.

In dit huisje is WIFI beschikbaar.